Lokasi Kilang Dan Bengkel




LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil





Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Friday, 17 November 2017

Laser Product: Tissue box

Product terbaru kami adalah kotak tisu. Yang selalu digunakan di meja-meja restoran dan boleh juga digunakan dirumah. 

Seperti contoh dibawah adalah kepunyaan Banghuris homestay. 

Tempat letak tisu biasa

Yang ini pula kotak tisu.




Nama dan design boleh dibuat diatas tissue box


Ini design kedua untuk tissue box







Any inquiries please contact or whatsapp Hj Isa 0127986909 / Iqah 0123488760 



Thursday, 16 November 2017

Laser product: Custom design Al-Quran pointer and cute custom keychain



Alhamdulillah. Al-Quran pointer is one of our most current best selling product. Its a great gift for children who just started to read Quran or it also can be a book mark! 

Feathers design is sleek and elegant looking, yet comfortable to hold. 


We used different types of plywood to engrave the feather. 



Customers can also use their own design to make this, such as, cartoon characters, flowers, and etc.








Any inquiries please contact or whatsapp Hj Isa 0127986909 / Iqah 0123488760 

Saturday, 21 October 2017

MOVIE PROP - WISH UPON

Movie prop yang telah kami siapkan khas utk pelanggan..memang berdebar habis tgk cerita ni..




Wish Upon Trailler





Wish Upon Box



Proses warna dan details





Hasil daripada kombinasi lasser cutting dan manual menghasilkan produk yg amat berkualiti.





Untuk tempahan dan sebarang pertanyaan hubungi Hj Isa 0127986909 atau Iqah 0123488760 atau WA.

Tempahan khas Movie prop GSC / Thor oct 2017

Tempahan khas Movie Prop / THOR Ragnarok 26th oct 2017


Alhamdulillah dapat jugak kita update blog yg telah lama ni.....dan saya akan kongsikan tempahan khas dari pelanggan kami Strategic Creative yg memberi peluang kpd kami utk mereka dan membina prop utk movie THOR dari GSC penang dan Mid valley.


Sesiapa yg berminat utk menempah backdrop atau pintu gerbang sila hubungi 0127986909 atau whatsapp


Dengan menggunakan teknologi laser cutting dan manual cutting anda hanya perlu memberikan kepada kami Ai file atau autocad file dan kami akan transform menjadi modeldan backdrop anda.


Ini adalah hasil dari gabungan teknologi dan manual kami yg terbaru.

Untuk membuat tempahan anda sila whatsapp atau cal 0127986909  hj Isa

atau Syafiqah 0123488760


Monday, 14 August 2017

Sangkar Kucing



Sangkar Kucing - Kayu merawan & Kayu Pine dan dijaringkan menggunakan plastik net.
kami menerima tempahan rumah selesa utk kucing peliharaan anda....bagi yang suka melihat kucing mereka gembira dengan menciptakan rumah banglo yang menarik ditepi rumah anda.




kawasan dalaman rumah kucing.. ada tempat yang bebas untuk bermain.


Proses pemasangan rangka rumah kucing terus ke rumah pelanggan.

pemasangan jaring





proses pemasangan bhgn dalaman


Untuk tempahan dan sebarang pertanyaan hubungi Hj Isa 0127986909 atau Iqah 0123488760 atau WA.

Tempahan Khas - Cokmar INPENS International College

Kotak cokmar merupakan tempat simpanan selepas digunakan dalam  upacara konvokesyen, untuk mengekalkan ketahanannya dan dapat disimpan secara teratur.


Ini adalah proses menyiapkan tempat letak cokmar universiti.


Logo juga boleh digabungkan bersama dengan motif /design/ corak mengikut tempahan pelanggan.


Sekelilingnya juga dihiasi dengan corak .


Ini merupakan set cokmar universiti yang telah siap bersama dengan penutup dari jenis 'acrylic' dan dihantar kepada pelanggan... panjang cokmar lebih kurang 4 kaki.





Bahan logam dari cooper disalut motif bunga dari bahan perak.


Logo dan nama universiti boleh ditulis pada cokmar ini



Untul mengetahui lebih lanjut sila hubungi Hj Isa 0127986909 atau ikah 0123488760 atau WA

Monday, 12 June 2017

Cenderahati paling unik


Apa habaq korang semua? kalau ada yang berminat nak tempah cenderahati ke hadiah ke or even goodies utk majlis perkahwinan korang..haa kami ada sediakan perkhidmatan tersebut dgn menggunakan laser cutting..

1. Cenderahati ditempah khas NESt utk program ROYAL BELUM PHOTOGRAPHY CHALLENGE 2017 pada 18 -20 march yg lalu...korang boleh customize design yg korang nak...😊😊 cantik kan...








2. Haaa ni pula one of goodies utk majlis kahwin korang yg unik...even nak engraved muka korang pon boleh..baru la seronok nak bg goodies dekat tetamu nanti..👰👰😜💕💖







Sebarang pertanyaan dan tempahan,
Sila hubungi hj isa 0127986909, Ikah 0123488760

Gobox Concept - Tempat makan yg paling CHILL!!


Assalamualaikum semua..korang dah cuci mata dengan produk peralatan masjid kami?menarikkan...bukan tu saja yang kami boleh buat..jom kita usha sama2...


GOBOX CONCEPT

korang mst nak tawu kan Gobox Concept ni apa..ni salah satu tempat mkn yg korang wajib pegi..nak tawu menu dia boleh tgk page fb - https://www.facebook.com/goboxconcept/

ORANG KL YANG X TAU MALAM NAK LEPAK MANA TGH TOWN KL, MEH DATANG MAKAN SAMBIL LEPAK CHILL2 300m DEPAN KLCC NI!
.
Haah der, lu orang pusing2 town malam kan, lepas tu lapar. Tapi x tau nak lepak mana? dah tu carik plak tempat makan open air sambil chill2 ngan kengkawan korang, haa ni kitaorang suggest lepak GOBOX CONCEPT!
.
Lokasi cuma 300 meter dari KLCC, area yang tenang, jauh dari jalan besar, bole borak dengan tenang sambil makan makanan best. Betul der, sambil makan boleh kena plak minum air yang chill & gelak2 ngan kengkawan.
.
kat GOBOX CONCEPT, kita ade macam2 makanan. Berkonsep Kontena open air area tapi ciri2 food court yang ade macam2 makanan dari western, local, mexican, jepun, italiano dan macam2 lagi.
.
Antara menu2 terbaik kat GOBOX CONCEPT macam bawah ni :
.
[+] Lobster
[+] Teppanyaki
[+] Asam Pedas
[+] Shellout
[+] Pizza (Pizza dia warna pink der)
[+] Churros
[+] Buffalo Wings
[+] Thai food
[+] PATIN Tempoyak
[+] Lempeng
[+] Otak2
.
macam2 lagi la ade kat sana. Kalau nak list mau sampai esok x abis ni. Nak best lu orang datang, tengok, pilih & test sendiri. Sedap bagtau kengkawan, X best bagitau kitaorang, so nanti kitaorang improved.
.
.
Kat mana lokasi sebenar? haa, korang kalau kata bawak kereta ke, moto ke, boleh search kat maps atau waze "gobox concept". X pun bole try alamat kat bawah ni.
.
GOBOX CONCEPT
No.12 Jalan Liew Weng Chee
Off Jalan Yap Kwan Seng
50450 Kuala Lumpur
.
Waktu operasi dari 6 Petang sampai 2 Pagi. So, korang leh lepak sampai tengah malam & kot2 malam carik makanan best2 tengah town yang berbaloi, meh sini tengok2.
.
.
Nak tau lagi details, boleh datang terus. Kitaorang tunggu sini. Halo2 je bila sampai kaunter. Setiap bulan kita ade pemenang bertuah, yang kita bag Voucher RM30 untuk korang guna kat Gobox Concept. Mana tau rezeki korang.
.
So, apa lagi Meh lerrr... (copypaste)













Credit : https://www.facebook.com/goboxconcept/photos/pcb.1993241687564641/1993240487564761/?type=3&theater

Sebarang pertanyaan dan tempahan,
Sila hubungi hj isa 0127986909, Ikah 0123488760