Lokasi Kilang Dan Bengkel




LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil





Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Monday, 12 June 2017

Gobox Concept - Tempat makan yg paling CHILL!!


Assalamualaikum semua..korang dah cuci mata dengan produk peralatan masjid kami?menarikkan...bukan tu saja yang kami boleh buat..jom kita usha sama2...


GOBOX CONCEPT

korang mst nak tawu kan Gobox Concept ni apa..ni salah satu tempat mkn yg korang wajib pegi..nak tawu menu dia boleh tgk page fb - https://www.facebook.com/goboxconcept/

ORANG KL YANG X TAU MALAM NAK LEPAK MANA TGH TOWN KL, MEH DATANG MAKAN SAMBIL LEPAK CHILL2 300m DEPAN KLCC NI!
.
Haah der, lu orang pusing2 town malam kan, lepas tu lapar. Tapi x tau nak lepak mana? dah tu carik plak tempat makan open air sambil chill2 ngan kengkawan korang, haa ni kitaorang suggest lepak GOBOX CONCEPT!
.
Lokasi cuma 300 meter dari KLCC, area yang tenang, jauh dari jalan besar, bole borak dengan tenang sambil makan makanan best. Betul der, sambil makan boleh kena plak minum air yang chill & gelak2 ngan kengkawan.
.
kat GOBOX CONCEPT, kita ade macam2 makanan. Berkonsep Kontena open air area tapi ciri2 food court yang ade macam2 makanan dari western, local, mexican, jepun, italiano dan macam2 lagi.
.
Antara menu2 terbaik kat GOBOX CONCEPT macam bawah ni :
.
[+] Lobster
[+] Teppanyaki
[+] Asam Pedas
[+] Shellout
[+] Pizza (Pizza dia warna pink der)
[+] Churros
[+] Buffalo Wings
[+] Thai food
[+] PATIN Tempoyak
[+] Lempeng
[+] Otak2
.
macam2 lagi la ade kat sana. Kalau nak list mau sampai esok x abis ni. Nak best lu orang datang, tengok, pilih & test sendiri. Sedap bagtau kengkawan, X best bagitau kitaorang, so nanti kitaorang improved.
.
.
Kat mana lokasi sebenar? haa, korang kalau kata bawak kereta ke, moto ke, boleh search kat maps atau waze "gobox concept". X pun bole try alamat kat bawah ni.
.
GOBOX CONCEPT
No.12 Jalan Liew Weng Chee
Off Jalan Yap Kwan Seng
50450 Kuala Lumpur
.
Waktu operasi dari 6 Petang sampai 2 Pagi. So, korang leh lepak sampai tengah malam & kot2 malam carik makanan best2 tengah town yang berbaloi, meh sini tengok2.
.
.
Nak tau lagi details, boleh datang terus. Kitaorang tunggu sini. Halo2 je bila sampai kaunter. Setiap bulan kita ade pemenang bertuah, yang kita bag Voucher RM30 untuk korang guna kat Gobox Concept. Mana tau rezeki korang.
.
So, apa lagi Meh lerrr... (copypaste)













Credit : https://www.facebook.com/goboxconcept/photos/pcb.1993241687564641/1993240487564761/?type=3&theater

Sebarang pertanyaan dan tempahan,
Sila hubungi hj isa 0127986909, Ikah 0123488760

No comments:

Post a Comment