Lokasi Kilang Dan Bengkel




LOKASI BARU BENGKEL = Berhampiran Wetland Dengkil dan Taman Topaz Dengkil





Untuk membuat sebarang perjumpaan, sila membuat 'appointment' terlebih dahulu untuk memudahkan pihak kami dan anda untuk berurusan. Sila hubungi no tertera untuk membuat 'appointment' atau perjumpaan.

Hj Isa : +60127986909 whatsapp / viber / call / sms
Hajjah : +60126588744 whatsapp / call /sms


Email : hjisabnu29@gmail.com

Friday, 2 June 2017

Persiapan peralatan masjid sebelum menjelang Ramadhan


Assalamulaikum semua...hangpa semua sihat kah??lama kami x update blog ni..yela masing2 smua sibuk lagi2 puasa ni kan..haaa kalau nak tawu apa yg kami dok sibuk sangat tuh meh usha kat bawah nihh..




                                     

     Meja penceramah dari kayu jati untuk masjid Kampung Sri Aman, Puchong..siap logo lagi taw

















Haaa yg ni plak mimbar 2 tingkat untuk Sekolah Menengah Agama Labu...merecik tgk mimbar nih!!lepaih nih rajin sokmo la budak2 skolah pegi masjid..😁😁😁


okay next projekk....








Meja penceramah Surau Al-Mukhlisin, Johor...siap dengan ukiran dan logo surau..



Kerusi penceramah siap berukiran.








Haaa la ni plak meja ceramah utk Surau Al- Azmi IPD Ampang Jaya..polis pun ada meja ceramah sendiri..anda bila lagi..


Eh belum habis lagi produk kami...hehe

















Set peralatan masjid khas untuk Mahaad Tahfiz Al - Munawwarah...Meja penceramah, cokmar, rostrum, kerusi ceramah dan tabung masjid.








Meja penceramah ditempah khas untuk Surau Al- Mardhiah, USJ..cantikkan logo surau dia.. 💕💗😍😍







        Ini plak mimbar Surau At-Taqwa...korang boleh request nak islamic pattern yg mcm mana..







Meja & kerusi penceramah utk Surau Nurul Iman, Bukit Saujana beserta logo...terserlah keimanan disitu..hihi

okay yang terakhir..... meja ceramah utk Surau Ibnu Umar...



Haaa so korang dah tgkkan semua produk peralatan masjid kami?kalau korang nak tempah boleh la berurusan dengan Tuan haji Isa 012-7986909 atau Cik Syafiqah 012-3488760..Sekian, Terima Kasih..






No comments:

Post a Comment